Menyer

Rettene er variert og smakfullt sammensatte etter myndighetenes anbefalinger for mat i barnehager. Det er fire ukers rullerende menyer, med varierte måltider tilpasset etter sesong ønsker vi å inspirere til en sunnere hverdag.

Fisk står på menyen to dager i uken, det serveres en god porsjon med grønnsaker hver dag. Vi bruker fortrinnsvis fullkornsprodukter hva gjelder ris og pasta.

Rettene kommer ferdig laget til barnehagen og kan enkelt varmes opp. Ta en titt på våre ukesmenyer:

Ukesmeny 1          Ukesmeny 2          Ukesmeny 3          Ukesmeny 4

Matlevering uke 47

Dag 1

Bakt laks med grønnsaksstaver

Med tzatziki, grønnsaksstaver og fullkornsris

Dag 2

Grønnsakssuppe

Servert med grovt brød

Dag 3

Pasta Bolognese

Pasta med kjøttsaus

Dag 4

Torskeboller

Torskeboller med gulrot og brokkoli. Serveres med fullkornsfusilli og hakket tomat

Dag 5

Kjøttkaker

Klassiske kjøttkaker med poteter og kålstuing