Menyer

Rettene er variert og smakfullt sammensatte etter myndighetenes anbefalinger for mat i barnehager. Det er fire ukers rullerende menyer, med varierte måltider tilpasset etter sesong ønsker vi å inspirere til en sunnere hverdag.

Fisk står på menyen to dager i uken, det serveres en god porsjon med grønnsaker hver dag. Vi bruker fortrinnsvis fullkornsprodukter hva gjelder ris og pasta.

Rettene kommer ferdig laget til barnehagen og kan enkelt varmes opp. Ta en titt på våre ukesmenyer:

Ukesmeny 1          Ukesmeny 2          Ukesmeny 3          Ukesmeny 4

Matlevering uke 24

Dag 1

Torskepinner

Med poteter, gulrotstaver og remulade

Dag 2

Blomkålsuppe

En god høstsuppe piffet opp med kalkunskinke og grovt brød

Dag 3

Kylling frikassè

Serveres med fullkornsris

Dag 4

Fiskeboller

Med brokkoli og revet gulrot

Dag 5

Kyllingkjøttkake

Med potetmos og ratatouille