Slik fungerer det!

Med et abonnement på Mat for minsten får barnehagen levert ulike ukesmenyer med sunn og variert mat hver uke. Lunsjrettene varmes enkelt opp i barnehagen som sparer de ansatte for tid både med tanke på handling og tilberedning.

Når du har fått tildelt et kundenummer bestiller du abonnement for det antallet barn du vil ha ukesmeny til 3, 4 eller 5 retter. Alle abonnement inkluderer 5 dager med frukt pr. uke. Ett måltid i uken kommer med forslag til aktivitet der barna kan involveres i matlagingen.

Mat for minsten er tilpasset for barnehager med over 50 barn. De ansatte har også mulighet til å abonnere med lik porsjonsstørrelse og pris som til barna. Du kan selv enkelt justere bestillingen ved planleggingsdager og ferier 19 dager i forkant. Menyene reduseres automatisk for å hensynta høytidsdager/røde dager. Jul, påske og juli måned er derfor leveringsfri.

Mat for minsten stiller ikke store krav til et utstyrt kjøkken for å kunne gi barna god, sunn og variert mat i barnehagen. Et kjøleskap med plass til en ukes forbruk og en ovn for å varme opp maten er alt som trengs.

Om dere ønsker å bestille tilleggssortiment som for eksempel frokostartikler, tørrvarer, hygieneartikler osv. kan dette bestilles her. Det vil da komme på samme vareleveranse som deres ukesmenyer. En ordre, en levering, en faktura!

 

tomat

Mat for minsten sørger for at barna får i seg gode og sunne matvarer som danner grunnlaget for et godt kosthold. Sammen skaper vi matglede for de minste.

Allergener

Ingen av våre retter inneholder svin eller nøtter. Vi har dessverre ikke egen meny til barn som har allergi/intoleranse som gluten, melk, laktose og egg, men vi er behjelpelig med å finne erstatningsretter som er så lik som mulig til original menyen.

Det er utrolig viktig at det ikke oppleves forskjellig blant barna. Lik mat = glade barn!

Oppsigelse av abonnement

Abonnementet løper til det blir sagt opp, 19 dagers oppsigelses varsel.