Våre leverandører

Mat for minsten er et samarbeid mellom NorgesGruppen og ASKO Servering. Vår innkjøpsavdeling har fokus på vareutvalg til best mulig pris. Det er også mange andre hensyn å ta når vi vurderer leverandører til oss. Fokus på trygg mat, ernæring og miljø er viktige faktorer som spiller inn.

Bama, MatBørsen, Bakehuset og Sjømathuset er viktige samarbeidspartnere for Mat for minsten. Dette er produsenter med høy kompetanse som utfyller sortimentet til ASKO Servering på en flott måte. Disse kan blant annet tilby fersk brød, fersk frukt/grønt, fersk fisk og håndverksbaserte ferdigretter.

Våre samarbeidspartnere i Mat for minsten:

Bama omsetter og produserer frukt, grønnsaker, bearbeidede produkter samt andre produkter med begrenset holdbarhet. BAMAs hovedmålsetning er at vi skal være og oppleves som den beste leverandøren og samarbeidspartner for våre kunder, og vi lever etter vår visjon: ”BAMA gjør Norge ferskere og sunnere”. Les mer om oss på bama.no.

MatBørsen AS er en håndverksbedrift som produserer ferdigmat etter prinsippet «God Hjemmelaget Kvalitet». Vi lager ferdigretter som smaker godt og som ser innbydende ut. Alle våre produkter er av høy kvalitet og tilpasset markedets ønsker og behov. Les mer om oss på matborsen.no.

Bakehuset baker brød og kaker hver dag på våre lokale bakerier rundt i Norge. Oppfatningen om godt brød varierer fra landsdel til landsdel, og vi baker derfor alt fra velkjente brød til lokale spesialiteter. Grovt brød er en av de viktigste bærebjelkene i barns kosthold. Det gir dem energi og næring, som de trenger for å vokse og utvikle seg. Les mer om oss på bakehuset.no

Sjømathuset søker å tilfredsstille etterspørselen etter sjømat og kulinariske opplevelser, både nasjonalt og internasjonalt, ved å tilby produkter av høy kvalitet. Les mer om oss på leroyseafood.com.

SunnereBarn skal bidra til at barn får bedre kostholdsvaner og økt måltidsglede i barnehage og SFO. Målet er å bedre og effektivisere arbeidet med mat og måltid i din barnehage eller SFO. Mat for minsten samarbeider med SunnereBarn med en felles målsetning om sunnere mat og økt matglede for alle barn i barnehager. Les mer om oss på sunnerebarn.no

SubjectAid tilbyr gratis og oppdatert undervisningsmateriell som hver elev selv kan lese og jobbe med. På subjectaid.no kan du helt kostnadsfritt bestille tilleggslitteratur til undervisningen! Her finner du høyaktuelt stoff innen områder som samfunnskunnskap, naturfag, klima, EU, menneskerettigheter, yrkesvalg og mye mer. Les mer om oss på Subjectaid.no